Menu Sluiten

Superhelden in ons museum tijdens Museumnacht Kids

Ook dit jaar doen wij weer mee aan aan de Museumnacht Kids! Op zaterdagavond 21 oktober zetten wij tussen 17.00-21.00 uur onze deuren open met een speciaal programma in het teken van Superhelden!

Bij ons reis je door de tijd en ontmoet je eeuwenoude heiligen, vereerd als superhelden. Zij droegen destijds insignes (speldjes) met afbeeldingen van hun helden. Tijdens Museumnacht Kids kan jij je eigen insigne maken om mee naar huis te nemen!

Doe de speurtocht, ontrafel de band tussen middeleeuwse en hedendaagse helden, en maak je dag onvergetelijk! Ontmoet de grootste middeleeuwse superheld, Cornelis, voor een unieke selfie-ervaring.

Over Museumnacht Kids
Museumnacht Kids is een evenement speciaal voor alle gezinnen met kids tussen de 4 en 12 jaar. Beleef lokale musea en culturele instellingen na sluitingstijd door middel van een extra leuk programma. Er is genoeg te doen: spannende speurtochten, coole workshops, leerzame rondleidingen en nog veel meer. Dit alles met het doel om kinderen op jonge leeftijd en op een speelse manier in aanraking te laten komen met de kunst en cultuur van een stad. Benieuwd naar alle deelnemende musea en de activiteiten? Bekijk het programma hier.