Menu Sluiten

Groepsbezoek

Groepsbezoek kinderen tijdens openingstijden: spelregels
Kom je met meer dan 6 kinderen bij ons langs? Je bent van harte welkom! Er gelden wel een paar spelregels bij een groepsbezoek. En voor groepen is het nodig om het bezoek vooraf even aan te kondigen door een e-mail te sturen naar Marjolein van den Dries via mvddries@haarlem.nl Wij houden dan rekening met jullie komst en zorgen voor voldoende educatie materialen. Het is ook mogelijk om een bezoek te reserveren buiten openingstijden van het museum.

Tarief groepsbezoek
Wij rekenen voor een bezoek met een groep van meer dan 6 kinderen een toegangsprijs van 2,00 euro per kind (begeleiders gratis). Dit bedrag kan alleen contant worden voldaan bij aanvang van het bezoek.

Rondleidingen
Wij verzorgen op aanvraag rondleidingen voor groepen of een lezing rondom een specifiek onderwerp. Dit is altijd op aanvraag en hier zijn kosten aan verbonden. Het is ook mogelijk om een rondleiding door Haarlem te reserveren bij Het Gilde Haarlem waarbij ook het museum wordt aangedaan. Neem voor meer informatie hiervoor contact op met Marjolein van den Dries via mvddries@haarlem.nl