Menu Sluiten

Founding mother van deze museumwebsite zwaait af

Bestond het Archeologisch Museum Haarlem eerst nog alleen fysiek in de kelder van de Vleeshal aan de Grote Markt,  vanaf 2009 kregen wij ook een plekje op het digitale world wide web. Dat was voor een onderdeel van de gemeente niet een heel voor de hand liggende stap. Dankzij de inspanningen van onze communicatie collega Mieke Bergkamp is het toch gelukt om het belang van een eigen website aan te tonen. En met succes! Vanaf 2009 hebben wij deze eigen website.

Onze website trekt jaarlijks vele tienduizenden digitale bezoekers en het is een beproefd middel dat het museum echt als volwaardig museum op de kaart zet.

Maar ook voor andere activiteiten is Mieke te porren en denkt en doet ze graag mee. Zo heeft ze onlangs meegedacht over de herinrichtingsplannen voor dit museum. En komt zij onderweg inspirerende voorbeelden tegen, dan deelt zij ze graag met ons.

Nu gaat Mieke de gemeente verlaten. Uiteraard vinden wij dat ongelofelijk jammer dat deze leuke en enthousiaste collega ons verlaat. Wij willen haar dan ook heel hartelijke bedanken voor haar hulp en energie voor ons museum en de archeologie van de stad. Uiteraard wensen wij haar ontzettende veel plezier met alle (nieuwe)bezigheden en hopen haar ook nog vaak in ons museum te zien!