Menu Sluiten

Bezoek met BSO of NSO

Bezoek ons met een groep van de NSO of BSO
Een bezoek met een groep van een naschoolse opvang (BSO of NSO) is natuurlijk mogelijk. Ook tijdens de schoolvakanties is het mogelijk om bij ons een educatieprogramma te reserveren. Voor alle groepen die met meer dan 6 kinderen langskomen tijdens onze openingstijden, rekenen wij 2,00 euro toegang per kind (begeleiders gratis) voor educatie materialen en begeleiding.

Komt u met een grote groep kinderen van verschillende leeftijden langs, dan raden wij aan om buiten de reguliere openingstijden een bezoek te plannen. Dan is het museum gesloten en bent u met de groep als enigen te gast in ons museum.

Bezoek ons buiten openingstijden:
Een bezoek met een groep van een buitenschoolse of naschoolse opvang is mogelijk buiten openingstijden van het museum: maandag en dinsdag tussen 10.00 en 16.00 uur, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend tussen 10-12.30 uur. Het tarief hiervoor bedraagt 70,00 euro voor de groep voor een programma van ongeveer 90 minuten. Daarbij zijn begeleiding en educatie materialen (o.a. een boekje met opdrachten en diploma) inbegrepen.
U kunt een bezoek aanvragen door een mail te sturen naar Marjolein van den Dries, afdeling educatie: mvddries@haarlem.nl 

Bezoek ons tijdens openingstijden:
Wilt u een bezoek brengen aan ons museum tijdens openingstijden? U bent van harte welkom. Wel gelden er een aantal regels omdat het dan druk kan zijn in het museum en wij een beperkte ruimte hebben:
– Is de groep groter dan 6 kinderen, dan rekenen wij 2,00 euro per kind als bijdrage voor de educatiematerialen en begeleiding. Voor een groep tot zes kinderen rekenen wij geen kosten.
– Het bezoek moet vooraf worden aangemeld (minimaal 5 werkdagen) door een e-mail te sturen naar Marjolein van den Dries:  mvddries@haarlem.nl 
– Na aanmelding zorgen wij ervoor dat er ook voldoende materialen in het museum voorhanden zijn en de vrijwilligers van dienst op de hoogte gesteld worden.
– Per groep van 6 kinderen is minimaal 1 begeleider vereist om met de kinderen opdrachten te kunnen maken in ons museum.
– Er kan gebruik gemaakt worden van alle gratis educatie-materialen, speurtochten enzovoorts.
– Let op: de meeste opdrachten zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Zijn er kinderen jonger dan 6 jaar mee in de groep dan is aparte begeleiding bij de opdrachten handig.

Een bezoek met een groep van meer dan 6 kinderen:
Wilt u langskomen met een groep van meer dan 6 kinderen? Wij verwelkomen jullie graag in ons museum. Wij verzoeken u wel het bezoek vooraf aan te geven door een e-mail te sturen naar Marjolein van den Dries, afdeling educatie: mvddries@haarlem.nl 
Dan worden de mogelijkheden én programma op maat besproken. Houdt u er rekening mee dat er dan kosten aan het bezoek verbonden zijn.