Menu Sluiten

Open Monumenten Dagen 2020 in Haarlem

In Haarlem openen op 12 en 13 september diverse monumenten de deuren voor bezoekers. Wij doen dit jaar i.v.m. Covid-19 niet mee, wij zijn nog gesloten, maar hebben een speurtocht en kleurplaat voor kinderen online beschikbaar.

Ontrafel het Haarlems Geheim met deze leuke speurtocht langs monumenten rondom het museum. De route duurt ongeveer 30-45 minuten. En er is een mooie kleurplaat van de Vleeshal voor iedereen om in te kleuren.

Meer informatie
Dit jaar gaat Open Monumentendag in aangepaste vorm door. Monumenten in Haarlem openen fysiek en/of digitaal hun deuren. Op de website van City Marketing Haarlem staat alle informatie en komt een digitaal programmaboekje te staan.

Voor een fysiek bezoek dient vooraf gereserveerd te worden. Voor meer informatie over de deelnemende monumenten en openstellingen, zie openmonumentendag.nl (het programma wordt dagelijks aangevuld)