Menu Sluiten

Speel: de Vacature

De Vacature is een unieke online escape room waarbij je je al puzzelend een weg baant door een aantal musea waaronder het Archeologisch Museum Haarlem. Daarnaast doen in Haarlem ook het NH Archief en het Frans Hals Museum mee in deze online ervaring.

Museum Escape Online: De Vacature
Spelers gaan tijdens het spel een paar uur aan de slag als een ‘ethische hacker’ om de beveiliging van een zestal musea te testen. Aangezien de musea in Nederland ook gesloten zijn, is dit uiteraard de uitgelezen kans voor kwaadwillende personen om hier ongezien binnen te breken. Tijdens het spel zal blijken of alles wel is wat het lijkt en of ons Nederlands erfgoed in gevaar is! Het spel kan het best worden gespeeld in groepjes van 2-4 (als gezien of digitaal op afstand) en is te boeken op http://www.museumescape.nl. Groepen zullen tussen de 2,5 en 6 uur bezig zijn met het verhaal.

De Vacature is mede ontwikkeld door Novitas Heritage, waarmee wij eerder onze escape game The Haarlem Heist maakten.