Menu Sluiten

Museum voorlopig gesloten

Vanwege de maatregelen rondom het Covid-19 virus zijn wij voorlopig nog gesloten. Ook na 1 juni houden wij onze deuren nog dicht. Zodra de omstandigheden het toelaten, hopen Cornelis en wij u snel weer te mogen ontvangen in het leukste museum onder de grond.

Groepsbezoek en schoolbezoeken
Omdat wij gesloten zijn, zijn ook groepsbezoeken (scholen, BSO) nu niet mogelijk. Wij verwachten dat dit in het nieuwe schooljaar weer mogelijk is. Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden. U kunt mailen naar Marjolein van den Dries (educatie) mvddries@haarlem.nl

Bezoek het museum online
Wij hebben een aantal leuke spellen en opdrachten online gezet op onze speciale museum online pagina. Deze kunt u gebruiken in de klas of thuis. Ook kunt u onze leskoffer ‘Een koffer vol scherven‘ lenen om zelf een les over archeologie in de klas te geven.