Bezoek ons met BSO/NSO

Voor een bezoek met een groep van een buitenschoolse opvang of naschoolse opvang gelden net als voor een schoolbezoek een aantal regels. Met name in de vakanties omdat het dan druk kan zijn in het museum en wij een beperkte ruimte hebben. 

 

Om zowel de kinderen als de bezoekers een aangename middag in ons museum te laten doorbrengen gelden er een aantal regels:

 

Een bezoek met een groep van maximaal 6 kinderen:
- het bezoek moet vooraf worden aangegeven (minimaal 5 werkdagen) door een e-mail te sturen naar Marjolein van den Dries, mvddries@haarlem.nl 
- na reservering zorgen wij ervoor dat er ook genoeg materialen in het museum voorhanden zijn en de vrijwilligers van dienst op de hoogte gesteld worden
- een bezoek is toegestaan tijdens openingstijden van ons museum voor een groep van maximaal 6 kinderen
- per groep van 6 kinderen is minimaal 1 begeleider vereist om met de kinderen opdrachten te kunnen maken in ons museum
- er kan gebruik gemaakt worden van alle gratis educatiematerialen, speurtochten enzovoorts
- let op: de meeste opdrachten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Zijn er kinderen jonger dan 6 jaar mee in de groep dan is aparte begeleiding bij de opdrachten een must.


Een bezoek met een groep van meer dan 6 kinderen:
- wilt u langskomen met een groep van meer dan 6 kinderen? Wij verwelkomen jullie graag in ons museum maar dan moet u het bezoek vooraf aangeven door een e-mail te sturen naar mvddries@haarlem.nl Dan worden de mogelijkheden en programma op maat besproken. Houdt u er rekening mee dat er dan kosten aan het bezoek verbonden zijn!